Υποστήριξη
Web Development

Συμβουλές βελτίωσης της απόδοσης του WordPress

Το WordPress είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές διαχείρισης περιεχομένου (CMS) ιστοσελίδων που διατίθενται σήμερα. Οι παρακάτω συμβουλές θα μπορούσαν να βελτιώσουν την απόδοση της WordPress εγκατάστασης στην ιστοσελίδα σας:

  • Μια απλή διαδικασία είναι η βελτίωση της βάσης δεδομένων της ιστοσελίδας σας. Αυτό μπορεί να γίνει αυτόματα χρησιμοποιώντας ένα πρόσθετο (plugin) όπως το WP-DB Manager το οποίο μπορείτε να βρείτε στην σελίδα πρόσθετων του WordPress χρησιμοποιώντας το πεδίο αναζήτησης.
  • Μια ακόμα λύση για την βελτίωση της ιστοσελίδας σας κατά την φόρτωση της είναι η εγκατάσταση και η ενεργοποίηση ενός πρόσθετου (plugin) προσωρινής αποθήκευσης (caching plugin) όπως το WP-Cache το οποίο μπορείτε να βρείτε επίσης από την σελίδα πρόσθετων του WordPress χρησιμοποιώντας το πεδίο αναζήτησης.
  • Θα μπορούσατε να ελέγξετε την ιστοσελίδα σας χρησιμοποιώντας το online εργαλείο του websiteoptimization.com. Αυτό το εργαλείο θα σας δώσει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με το τι τροποποιήσεις μπορούν να γίνουν στην ιστοσελίδα σας ώστε να βελτιώσετε τις επιδόσεις της.
  • Τέλος μια καλή πρακτική είναι να μειώσετε τον αριθμό των συνδέσμων προς εξωτερικές πηγές από την ιστοσελίδα σας, και τον αριθμό των προσθέτων που είναι εγκατεστημένα σε αυτή. Αφήστε μόνο τα απαραίτητα.

IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης