Υποστήριξη
Web Development

Http Error 404 not found στο Drupal - τι σημαίνει?

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι εμφάνισης ενός εμφάνισης του σφάλματος "404 not found". Οι δύο πιο συχνές αιτίες εμφάνισης τέτοιου σφάλματος σε μια ιστοσελίδα φτιαγμένη με Drupal είναι οι παρακάτω:

Το περιεχόμενο που προσπαθείτε να φορτώσετε δεν υπάρχει

Εάν ένας σύνδεσμος της ιστοσελίδας σας οδηγεί σε σφάλμα "404 not found", θα σας συνιστούσαμε να ελέγξετε εάν αυτός ο σύνδεσμος είναι σωστός και αν η σελίδα που θα έπρεπε να φορτωθεί υπάρχει και έχει ανεβεί στη σωστή θέση στον διακομιστή (server). Αυτός είναι και ο κύριος λόγος εμφάνισης ενός τέτοιου σφάλματος.

Η λειτουργικότητα SEF (search engine friendly) δεν έχει ρυθμιστεί σωστά

Πολύ συχνά η ενεργοποίηση της λειτουργικότητας φιλικών/καθαρών διευθύνσεων (SEF) περιλαμβάνει και την τροποποίηση του αρχείου .htaccess. Μια κοινή αιτία στην εμφάνιση του λάθους "404 not found" είναι ο ελλιπής ή λανθασμένος κώδικας στο αρχείο .htaccess.

Αν λοιπόν δείτε το σφάλμα "404 not found", αφού έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργικότητα φιλικών/καθαρών διευθύνσεων (SEF) στην εφαρμογή σας, θα ήταν καλό να ελέγξετε προσεκτικά το αρχείο .htaccess για τυχόν σφάλματα κώδικα ή παραλείψεις.

Εάν δεν έχετε τη δυνατότητα να εποπτεύσετε το αρχείο .htaccess μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από εξειδικευμένο τεχνικό της IP.GR.


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης